Ugaone garniture

Ugaona Garnitura Ring
Ugaona garnitura Ring, sa trosjedom lijevo i uglom desno, inspirisana je udobnošću i stilskim izrazom koji daje pečat komfora i elegancije. Poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj i funkcionalan prostor za odlaganje posteljine.

Dimenzije: Dužina 3050, Širina 2350, Visina 970
Print

 
Ugaona Garnitura Mini Ring Plus
Ugaona garnitura Mini Ring Plus biće dio izuzetne atmosfere za opuštanje i odmor. Karakteriše je mogućnost pretvaranja u ležaj.

Dimenzije: Dužina 2750, Širina 2250, Visina 950

 
Ugaona Garnitura Viktorija
Ugaona garnitura Viktorija pogodna je za opremanje prostora različitih dimenzija zahvaljujući svom dizajnu i obliku koji se jednostavno uklapa u višenamjensko osmišljene enterijere. Ovaj model posjeduje kutiju za posteljinu i mogućnost pretvaranja u ležaj za spavanje.

Dimenzije: Dužina 3000, Širina 2000, Visina 900

 
Ugaona Garnitura Mini Lejla
Ugaona garnitura Mini Lejla, sa uglom lijevo, pravo je rješenje za dan i noć zahvaljujući mogućnosti pretvaranja u udoban ležaj i funkcionalnom prostoru za odlaganja posteljine. Svojom šarmantnom formom i toplim dizajnom idealna je za opremanje dnevne sobe koja nosi vaš lični pečat.

Dimenzije: Dužina 2750, Širina 2350, Visina 950

 
Ugaona Garnitura Nina
Isticanje enterijerske funkcionalnosti u prvi plan dolazi sa odabirom univerzalno uklopljive ugaone garniture Nina. U skladu sa vašim potrebama može se pretvoriti u ležaj uz pomoć iskočnog mehanizama, a takođe posjeduje i kutiju za posteljinu.

Dimenzije: Dužina 2700, Širina 2200, Visina 800

 
Ugaona Garnitura Grand
Ugaona garnitura Grand, sa levo pozicioniranim uglom, dizajnirana je da odgovori na sve zahtjeve u enterijeru. Elegantna kombinacija dezena, zanimljiv oblik i baza koja je osvježena setom jastuka čine ovu ugaonu garnituru zvijezdom prostora u kome se nalazi. Jednostavno je možete pretvoriti u udoban ležaj i odložiti posteljinu u funkcionalnu fioku koja je njen sastavni deo.

Dimenzije: Dužina 3050, Širina 2500, Visina 930

 
Ugaona Garnitura Mini Grand
Ugaona garnitura Mini Grand, sa lijevo pozicioniranim uglom, prepoznatljiva je po udobnosti i komforu u kome ćete svakodnevno uživati sa porodicom i prijateljima. Ovaj model ugaone garniture posjeduje mogućnost pretvaranja u ležaj i funkcionalan prostor za odlaganje posteljine.

Dimenzije: Dužina 2800, Širina 2300, Visina 900

 
Ugaona Garnitura Mini Ring
Ugaona garnitura Mini Ring, raskošnog dizajna i prepoznatljive udobnosti, posjeduje val oprugu, mogućnost pretvaranja u ležaj, kao i funkcionalan prostor za odlaganje posteljine.

Dimenzije: Dužina 2750, Širina 2350, Visina 970

 
Ugaona Garnitura Hana
Ugaona garnitura Hana, sa uglom desno, izdvaja se po šik dizajnu i živahnom kontrastnom koloritu koji doprinosi vizuelnoj efektnosti vašeg dnevnog boravka. Idealno je rješenje za dan i noć jer poseduje mogućnost pretvaranja u udoban ležaj za spavanje.

Dimenzije: Dužina 2000, Širina 1500, Visina 770

 
Ugaona Garnitura Goga
Svakom domu potrebna je prostrana ugaona garnitura na koju može udobno da se smjesti cijela porodica, a upravo to vam nudi ovaj model. Ugaonu garnituru Goga karakteriše trosjed lijevo, makaze za razvlačenje, prostor za odlaganje posteljine i val opruga u sedećem delu.

Dimenzije: Dužina 2650, Širina 2100, Visina 900

 
Ugaona Garnitura Viktorija X
Ugaona garnitura Viktorija X, sa trosjedom lijevo pozicioniranim, raskošnog dizajna i jedinstvene udobnosti savršeno će pristajati vašoj dnevnoj oazi. Idealno je rješenje za dan i noć jer poseduje mogućnost pretvaranja u udoban ležaj za spavanje.

Dimenzije: Dužina 3050, Širina 2350, Visina 850, Tabure 300x500x440