Kauči i ležaji

Ležaj Pariz
Ležaj Pariz pravo je enterijesko osvježenje za vaš dom. Savremen dizajn, udobnost i vizuelna upečatljivost učiniće da prostor u kome se nalazi uvijek bude omiljeno mesto za druženje i odmor. Ovaj model posjeduje žičano jezgro, mogućnost razvačenja u ležaj, kao i praktičnu kutiju za odlaganje posteljine.

Dimenzije: Dužina 2000, Širina 900, Visina 750

 
Ležaj Pariz sa naslonom
Ležaj Pariz sa naslonom praktično je rješenje za višenamjensko uređenje prostora koji se lako može pretvoriti iz zone za druženje u kutak za odmor. Dezenirani jastuci i nježan kolorit čine da ambijent zrači opuštajućom notom, dok mogućnost rasklapanja u ležaj i funkcionalni prostor za posteljinu donose red i praktičnost.

Dimenzije: Dužina 2250, Širina 900, Visina 750

 
Kauč Stilo
Identitet vaše dnevne sobe zavisi od izbora namještaja, zato je za njeno opremanje ležaj Stilo pravi izbor. Uz pomoć klik-klak mehanizma pretvara se u udoban ležaj za spavanje. Ovaj model kauča karakterišu žičano jezgro i kutija za odlaganje posteljine.

Dimenzije: Dužina 2250, Širina 1000, Visina 950

 
Kauč Klik klak I i Klik klak II
Kauč Klik Klak doprinjeće stvaranju prijatne i opuštajuće atmosfere u vašem domu zahvaljujući udobnosti koju nudi. Posjeduje žičano jezgro i spužvu, mehanizam rasklapanja u krevet i funkcionalan prostor za odlaganje posteljine.

Dimenzije: Dužina 2250, Širina 830, Visina 830

 
Ležaj labud
Ležaj Labud funkcionalno će se uklopiti u dvonamenske prostorije, koje danju služe za druženje i odmor, a noću se pretvaraju u spavaću sobu koja garantuje kvalitetan san. Posjeduje mogućnost pretvaranja u ležaj i funkcionalni prostor za odlaganje posteljine.

Dimenzije: Dužina 2000, Širina 900, Visina 880

 
Ležaj Rio
Zanimljiv oblik ležaja Rio upakovan u savršeno osmišljenu dnevnu sobu ili sobu za mlade učiniće taj prostor prosto neodoljivim. Posjeduje mogućnost pretvaranja u ležaj, žičano jezgro i prostor za odlaganje posteljine.

Dimenzije: Dužina 2000, Širina 900, Visina 730